čtvrtek 30. prosince 2010

Škola noci Označená

Šestnáctiletá Zoey Redbirdová se hádá s rodiči, právě se rozešla s přítelem a poslední, co jí ještě schází, je začít se měnit v upíra. Jenže právě to se stalo a Zoey musí přestoupit na speciální školu pro upíří mláďata. Všechno ale není tak zlé, jak to na první pohled vypadá – upíří dorost přijme novou spolužačku mezi sebe, hodiny nejsou zdaleka tak nudné jako na normální střední a navíc se zdá, že Zoey má schopnosti, o jakých mohou ostatní jen snít. Jediný, s kým si nepadne do oka, jsou členky elitní školní organizace Dcery temnoty a zvlášť její příšerná předsedkyně Afrodita. Za jejich zdánlivě nevinnými rituály se skrývá něco hodně ošklivého a je na Zoey, aby to zarazila – než někdo přijde o život.
Označená otevírá úspěšnou řadu příběhů pod titulem Škola noci o výjimečné, a přitom docela obyčejné budoucí upírce Zoey, která je předurčena k velkým věcem, i když o to vlastně moc nestojí…

Další upířína:)velmi hezky se to čte a je to dosti zajímavé a napínavé:)u nás už vyšlo 5.dílů(Označená,Zrazená,Vyvolená,Nezkrotná a Pronásledovaná) v březnu 2010 by měla přibýt Pokoušená.

Odkaz ke stažení z uložto.cz: http://www.ulozto.cz/6418509/p-c-castova-kristin-castova-skola-noci-oznacena-doc

Žádné komentáře:

Okomentovat