pátek 15. dubna 2011

Zdravím

Moc se omlouvám, že poslední dobou nic nepřibývá..vysvětlení je jednoduché zrovna teď nemám moc o čem psát.:(Není moc novinek..Snad jen že za chvíli budu v polovině Vampýrské akademie..Sháním Na druhé straně, Odstíny života a Nalezeného milence.
Jedině čím bych mohla potěšit je promo video na 19.díl 2.série Vampire Diaries, který bude odvysílán za týden..

Obal Vyhořelé:
Takže obal je přece jen stejný jako u slovenské obálky ..Super:)
Docela by mě zajímalo koho má ta dívka na obalu představovat:)Nejspíš Zoey..
Na knižnim webu je psáno, že Škola noci bude pokračovat díly Probuzená(Awekened, u nás v prosinci tohoto roku) a titulem Předurčená(Destined, v cizině vychází tento rok v létě..u nás předpokládám příští rok..)

Anotace??(opět na KW se objevil v KOMENTÁŘÍCH možný děj Probuzené a Předurčené:
Probuzená:
Ospravedlněná upíří vysokou radou a navrácená do pozice velekněžky ve Škole Noci v Tulse, Neferet přísahala pomstu Zoey. Nadvláda nad Kalonou je pouze jednou ze zbraní které plánuje využít proti Zoey. Ale Anotace: Zoey našla útočiště na ostrově Skye a je připravená převzít za královnu Sgiach. Být královnou může být v super, ne? Proč by se měla vrátit do Tulsy? Poté, co ztratila svého člověka Heatha, už nikdy nebude stejná - a její vztah s úžasný válečníkem, Starkem, nemusí být nikdy stejný...
Předurčená:
V Předurčené se střetnou síly Světla a Tmy v jejich epickém boji zaměřeném na školu Noci v Tulse. Zoey je doma, tam, kam patří, v bezpečí spolu se svým strážcem a bojovníkem, Starkem, po svém boku, připravujíc se postavit proti Neferet. Kalona dal volnost Rephaimovi prostřednictvím daru Nyx, jež mu dala lidskou podobu, aby konečně se Stevie Rae mohli být spolu, a on konečně mohl kráčet cestou bohyně a bez stínu svého otce. Ale je Zoey opravdu v bezpečí? A vědí to i ti, co jsou ji nejblíže? A bude chtít získat lásku, když je testována samotnou duší Tmy?

Zdroj: http://www.knizniweb.cz/knihy/107890-skola-noci-8-probuzena.html

Žádné komentáře:

Okomentovat