čtvrtek 2. června 2011

Andělé 1: Pád, Krásní mrtví: Arizona

Objevila se česká anotace k nové knižní sérii od Lauren Kate, jejíž první díl se chystá k vydání v srpnu tohoto roku. Samozřejmě česky. Český obal bohužel zatím není, tak alespoň ten anglický...Na tuto knihu se těším!!

Některým andělům je souzen Pád.
Na Danielu Grigorim je něco bolestně povědomého. Ten záhadný, odtažitý chlapec upoutal pozornost Luce Priceové, už když ho viděla poprvé – v první den jejího pobytu v internátní škole pro problémové mladistvé. Ve škole, kde jsou zakázané mobilní telefony, všichni ostatní studenti jsou divní a každý krok sledují bezpečnostní kamery, znamená Daniel pro Luce jediný světlý bod. A přestože on s ní očividně nechce mít nic společného – a dává to jasně najevo –, něco ji k němu přitahuje jako můru plamen svíčky. Luce musí zjistit, co se Daniel tak zoufale snaží utajit... i kdyby ji
to mělo zabít.

Pokud bude český obal stejný jako anglický tak jsem happy:)!

New:
Na knižním webu (http://www.knizniweb.cz/) se objevila informace o druhém dílu série Krásní mrtví tentokrát s podtitulem Arizona od Eden Maguire. Podle všeho byl měl vyjít v říjnu tohoto roku..Já osobně si ho určitě koupím, 1.díl jsem přečetla za den, opravdu se mi to moc líbilo..
Český obal ovšem zatím není..Jak jinak, tak alespoň tedy ten anglický!

Žádné komentáře:

Okomentovat