neděle 19. června 2011

Overbite - Meg Cabot

5. července 2011 vychází v USA pokračování série Insatiable (Nenasytná), 2.díl se bude jmenovat Overbite(český název prozatím není). Obal už je znám (opět se mi líbí). Navíc se objevil úryvek z knihy(http://meg-cabot-books.blog.cz/1106/uryvek-z-knihy-overbite-1-kapitola)

Meena Harperová má zvláštní dar, který až teď někdo ocenil. Palatinská stráž - mocná, tajná, vatikánská jednotka lovící upíry - ji přijala do své nové pobočky na Manhattanu. S Meeninou schopností předpovědět, jak každý, kterého ona potká, zemře, má Palatinská stráž konečně šanci proti nemrtvým.
Jistě, její bývalý přítel byl Lucien Antonescu, Drákulův syn, kníže temnot. Ale to bylo předtím, než jeho (a jejich vztah) zachvátily plameny. Teď si Meena zakázala upíry nadobro… aspoň dokud si nebude schopna dokázat teorii, že jenom kvůli tomu, že ztratili duše, ještě neznamená, že démoni ztratili schopnost milovat.
Meena ví, že přesvědčit své kolegy - včetně svého parťáka, zdatného lovce démonů Alarica Wulfa - že upíři mohou být spaseni, nebude snadné… zejména když nová smrtelná hrozba ohrožuje nejen životy Palatinců, ale i životy Meeniných přátel a rodiny.
Ale Meena není jedinou nadějí Palatinské stráže. Otec Henrique - alias Padre Caliente - newyorský nejmladší a nejvíce okouzlující kněz, byl také přidělen k tomu případu.
Tak proč mu Meena - nebo Alaric - nedůvěřují?
Jak začíná poodkrývat pravdu, bude Meenina oddanost podrobena zkouškám, její pravé city budou odhaleny… a jistým touhám, jejichž existenci neměla tušení, je nemožné odolat.
Tentokrát si Meena možná konečně ukousla víc, než může spolknout.

Chtěla bych se moc omluvit autorce, zapomněla jsem přidat zdroj, vždycky to dělám a nerada bych vydávala za svou práci zásluhy někoho jiného.. Ještě jednou promiň.!
Zdroj: http://www.meg-cabot-books.blog.cz/

3 komentáře:

  1. Nevieš náhodou koľko dielov to bude mať?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj mluví se o trilogii, takže prozatím pokud to nezmění by to mělo mít 3. díly

    OdpovědětVymazat