pátek 8. července 2011

Bloodlines - Anotace

BloodlinesKrev Sydney je zvláštní. Je totiž alchymistka a patří do skupiny lidí, kteří využívají magii a snaží se tak chránit lidské životy spolu s upířím tajemstvím. To vše proto, aby mohli tyto dva světy poklidně existovat vedle sebe. Avšak Sydney má po posledním setkání s upíry opravdu velké problémy s jinými alchymisty. V sázce je nyní nejen její oddanost společenství, ale i sama budoucnost.
Když je Sydney uprostřed noci vytažena z postele, očekává, že je stále trestána za její komplikované spojenectví s dhampýrkou Rose Hathaway. To co na ni čeká, je ale mnohem horší.
Jill Dragomirová, sestra morojské královny Lissy Dragomirové, je ve smrtelném nebezpečí a Morojové se musí postarat o to, aby ji ukryli do bezpečí. Chce-li zabránit občanské válce, je Sydney nucena stát se princezninou ochránkyní a strážkyní, jako její spolubydlící na tom nejméně pravděpodobném místě - lidské internátní škole v Palm Spring v Kalifornii. Poslední věc po které Sydney toužila, bylo obvinění ze sympatizování s upíry. A teď musí žít s jedním z nich.
Morojové věří, že je Jill se Sydney v naprostém bezpečí, ale ohrožení, rozptýlení a zakázaný románek číhají vně i uvnitř školních pozemků. A zde v úkrytu, drama teprve začíná.

Žádné komentáře:

Okomentovat