pátek 21. října 2011

Novinky

1)Dnes jsem si koupila 2.díl Sukuby tedy Na vrcholu. Na posledních stránkách je napsán obsah na 3.díl série s názvem Sukuba 3 Sny. Takže tady je:

Jsou dny, kdy holka neví, který problém řešit dřív. Obzvlášť to platí v případě sukuby Georginy Kincaidové, která získává energii ze svádění mužů. Na první pohled záviděníhodná schopnost ovšem značně komplikuje její vztah se slavným spisovatelem Sethem - nemůžou spolu mít sex, protože tím by ho Georgina bezděšně zabila (a to, přiznejme si, by odradilo každého muže i zamilovaného). Navíc je Seth pohlcen prací na svém nejnovějším románu a Georgina musí zasvěcovat novou, poměrně neschopnou sukubu.
A jako by toho ještě nebylo dost, Georginu trápí děsivé sny.Někdo nebo něco ji za noci pronásleduje, vysává ji energii a předestírá nepěkné vize její budoucnosti. Georgina hledá odpovědi u Danta, vykládače snů, který má spojení s podsvětím. Jenže jeho flirtování a šarm ji matou čím dál víc, mimo jiné i proto, že její vztah se Sethem prochází krizí.
Georgina musí zkrátka řešit hned dva problémy najednou: znovu se ujmout vlády nad svým milostným životem a vypořádat se s nepřítelem, který jí vstupuje do snů. Je totiž docela možné, že pokud Georgina neuspěje, nebude už nikdy moci klidně spát...

2)Letos by ještě podle posledních zpráv zveřejněných zde, měl vyjít 3.díl Tajného kruhu. Víc informací prozatím není.
book cover of 
Lenobia's Vow 
 (House of Night Novellas, book 2)
by
Kristin Cast and 
P C Cast 
3) U kruhu ještě zůstaneme: Příští rok v březnu vyjde 4.díl série Secret Circle s podnázvem The Divide..Původní série vyšla v roce 1992, a teď docela velký skok do roku 2012, tedy o celých 20 let později.To je cool.

4) V lednu 2012 vyjde v cizině další novela k House of Night..tentokrát nese název Lenobia's Vow, autorky Castovi.

5) V červnu 2012 vyjde 21.díl série Anita Blake s názvem Dead Sexy.


3 komentáře:

  1. Díky za info, u tebe vždy najdu co potřebuji :-)
    Máš to tu skvěle udělaný, jen tak dál...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá na Tajný kruh :) Dík za info, vůbec jsem nevěděla, že Smithová chystá další díl :D

    OdpovědětVymazat
  3. já se na tu Sukubu tak těším :) vím, že je už v knihkupectví, ale já si na ni počkám, až přijde do knihovny;)

    OdpovědětVymazat