neděle 6. listopadu 2011

Škola noci: Drakova přísaha

Na počátku 19. století v Anglii dlouho předtím, než je profesor na Tulské Škole Noci, je Bryan Lankford dosud znepokojivě talentovaný dospívající člověk, který si myslí, že zvládne cokoliv… až jeho otec, bohatý šlechtic, má toho všeho konečně dost, a vyžene ho do Ameriky. Když je Bryan označen v docích a má možnost volby mezi Londýnskou Školou Noci a dračí lodí do Ameriky, vybere si Draka - a zbrusu nový osud.
Stát se mláďatem může být vzrušující, ale otevírá dveře k nebezpečnému světu…. V roce 1830 v St. Louis, bráně na Západ, se Drak Lankford stává mistrem kordu, a brzy pochopí, že je tam obojí: děsivé problémy i krásné výhody. Stejně jako Anastasia, podmanivá mladá profesorka kouzel a rituálů Tower Grove (opravdu nevím, jak to přeložit) Školy Noci, která by opravdu neměla mít nic společného s mláďatem ...
Ale když temné síly hrozí, je Drak chycen ve svém soustředění. Ačkoli jeho záhadné bojové schopnosti z něj dělají silné mládě, je dost silný, aby odrazil zlo, a zároveň stejně chránil Anastasii? Zachrání ji jeho volba, anebo všechny zničí?

http://www.arara.cz/product/369688

Vyjde v březnu 2012.

Žádné komentáře:

Okomentovat