pátek 6. dubna 2012

Sukuba 4 Žár - Richelle Mead: Anotace

Georgina nese rozchod se spisovatelem Sethem jen velmi těžce. Propadá starým zlozvykům a nesmrtelní kamarádi už nemůžou její věčné nářky vystát. A pak provede Georgina něco tak hrozného, že jí její šéf, arcidémon Jerome, vykáže za trest z města.
Provinilá sukuba se ocitá ve Vancouveru, kde má pomáhat tamnímu démonovi s problematickou skupinou satanistů. Její vyhnanství skončí stejně náhle jako k němu došlo: mezi nesmrtelnými v Seattlu se děje cosi podivného a vše nasvědčuje tomu, že Jeroma někdo unesl a uvěznil.
Jeho nesmrtelní podřízení rázem ztrácejí nadpřirozené schopnosti, a tak se společnými silami pouštějí do pátrání po Jeromovi, aby všechno bylo jako dřív. Jediná Georgina v daném stavu nacházíi kladnou stránku: když teď při sexu nebere mužům životní energii, mohla by se zase dát dohromady s milovaným Sethem. Jenže jak to udělat, když je zadaný?

4.díl Sukuby vyjde na podzim 2012..

3 komentáře:

  1. Ahoj, zrovna jsem dočetla Sukuba 3 Sny a protože mě tato knížka zaujala, chtěla bych se zeptat, kdy vyjde Sukuba 4 Žár? Předem děkuji za odpověď ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj bohužel nic bližšího než že to bude letos na podzim zatím nevím..určitě to ale včas zveřejním

    OdpovědětVymazat
  3. knížka by měla vyjít v září, tak mi to aspon psali z domina ;-)

    OdpovědětVymazat