čtvrtek 22. listopadu 2012

Baronet 2013..

Díky blogu Obsidian Butterfly a jeho skvělé autorce už si dokážeme představit, co lze čekat na knižních pultech v roce 2013 od nakladatelství Baronet. Jedná se většinou o pokračování oblíbených sérii. Dokonce jsou už známy i některé obálky.

Mě nejvíce zajímají tyto tituly:
V dubnu 2013 se dočkáme 4.dílu Padlých andělů od J.R.Ward. Nese název Hněv a jeho obálka je naprosto  dokonalá!

Věčný souboj dobra se zlem a další klání padlých andělů s démonem – tentokrát již o čtvrtou duši. 
Mels Carmichaelová, reportérka Caldwellského Kurýra, porazí autem před místním hřbitovem dezorientovaného muže a pod tíhou výčitek jej navštíví v nemocnici. Neznámý trpí hlubokou amnézií, a to jediné, na co si z minulosti pamatuje, je jeho křestní jméno a nápis na náhrobku, na kterém se probudil nahý: Jim Heron. 
Mels pomáhá tajemnému muži odhalit jeho vlastní totožnost, a přitom se zaplétá nejen do hlubokého vztahu s ním, ale nechtěně se stane cílem zákeřného démona, poháněného slepou dubenští a obavami z další prohry.


Tak to už se moc těším.. V těchto dnech právě vyšel u nás 3.díl s názvem Závist.



Další  na co se těším je již 3.díl série V říši Lorů s názvem Závod o život, vyjde v březnu a obálka je taktéž úžasná..

Lykaj Bowen McRieve je v životě hodně málo šťastný. Celých sto osmdesát let truchlí pro svou milovanou manželku. Ještě horší než samota jsou pocity viny, které ho pronásledují na každém kroku. Právě proto se přihlásí do závodu Kvapík za talismany, aby získal hlavní výhru: klíč k cestě do minulosti. Chtěl by se vrátit v čase a zachránit ženu, kterou tolik miloval… Od té doby obrnil sebe i své city a žádnou jinou ženu do svého života nepustil. 
Jenže na výhru si brousí zuby i čarodějka Mariketa Očekávaná. Chce ostatním čarodějkám dokázat, že má na víc, než si ony myslí. V sázce je nejen její pověst. Nepočítá však s tím, že se s Bowenem začnou vzájemně přitahovat. On ji pochopitelně odmítá, protože Lykajové čarodějkami opovrhují, ale srdce mu říká něco jiného než rozum. 
Srdce nakonec zvítězí a Bowen nasadí veškerý svůj um nikoli na získání trofeje, nýbrž na záchranu Mari.



Hned v dubnu vyjde 4.díl s názvem Nedostižný přízrak. Obálka je už také, anotace chybí..

Dočkáme se také 4.dílu série Tábor Shadow Falls.. Ponese název Hlas měsíčního svitu a vyjde v dubnu..

Již po čtvrté se vracíme do Údolí stínů, kempu pro teenagery s nadpřirozenými schopnostmi… 
…kempu plného upírů, vlkodlaků, víl a čarodějek, kde se Kylie Galenová snažila zjistit, kým je. Teď už konečně zná pravdu! Stejně ale zbývá spousta otázek, které se jí honí hlavou. Nemá ponětí, jak se svým dědictvím naložit, jak využít své zvláštní schopnosti. Stále ještě váhá, komu dát své srdce. Derekovi, který jí konečně vyznal svou lásku? Nebo Lucasovi, který je však – jak se zdá – víc oddaný svým přátelům než jí? 
Navíc Kylii ohrožují temné síly, které usilují o její život. Zjevuje se jí další duch, jenž u ní hledá pomoc. Tentokrát je to ale duch člověka, kterého Kylie dobře zná a který… není mrtvý! Umí snad Kylie mluvit s dušemi lidí a zachránit je před smrtí? Ze zkušenosti moc dobře ví, že to nebude mít jednoduché. 
Kylie se musí brzy rozhodnout: zůstane se svými přáteli v kempu Údolí stínů? Nebo bude muset odejít a svěřit se do rukou osudu?


Také bude další Harrisová:

Harper Connellyová jezdí po celých Spojených státech s Tolliverem, svým nevlastním bratrem a asistentem v jedné osobě, a využívá svou nevšední schopnost, která se u ní projevila po zásahu bleskem – odhaluje místa posledního odpočinku pohřešovaných lidí. Tentokrát však oba práci nakrátko přeruší, aby mohli navštívit v Texasu dvě dívenky, které považují za své sestry. Cesta obou mladých lidí je však poznamenaná přízraky minulosti a vzpomínkami na děsivé dětství. Tolliver zjistí, že se jeho otec po propuštění z vězení snaží spojit s ostatními členy rodiny. On sám o setkání s mužem, který mu zničil celé mládí nestojí, ale nebude mít na vybranou. A Harper po dlouhých letech konečně zjistí, co se stalo s její pohřešovanou sestrou Cameron. Toto poznání, až dosud zahalené děsivým tajemstvím, už navždycky změní její život.

Nádherná obálka!!


Dalším kouskem a tentokrát novinkou je Dar vlka od Anne Rice

 Nový svět – moderní, přitažlivý, plný špičkových technologií – a uprostřed něj příběh tak starý a přesvědčivý, jako samotná historie: stvoření vlkodlaka, přepracované a znovu sepsané Annou Riceovou, vypravěčkou fascinujících příběhů a čarodějkou, která dokáže vytvořit neobyčejné světy. 
Mladý reportér nedávno zaměstnaný u San Francisco Observer. Starší žena, vítající jej v majestátním rodinném domě. On tam přijel psát článek. Ona chce urychleně prodat onen dům. Náhodné setkání mezi dvěma naprosto odlišnými lidmi. Idylická noc – přerušená tragickou událostí – mladý muž je bezdůvodně napaden, pokousán šelmou, ze které díky tmě spatří pouze obrys. Brutální epizoda děsivým způsobem změní Reubenovi celý život. Mladý muž je lapen v extázi a v hrůze, snaží se přijmout, čím se stal, a obává se budoucnosti. Zároveň ho ale vlčí dar nesmírně vzrušuje. 
Odolává potěšení a vlčí divokosti… zároveň získal silný smysl pro dobro. Na stopě mu jsou vládní složky, média a vědci (důkazy plynoucí z DNA ohrožují jeho dvojí život). Potkává opravdovou lásku a přemýšlí nad stále se vynořujícími otázkami týkající se jeho nové existence: Proč a jak tenhle dar získal? Jaký doopravdy je? Co znamená ona tajemná 
posedlost dobrem? A jsou tu další takoví jako on – strážci, kteří jako oko v hlavě střeží prastará tajemství a znalosti z alchymie? Během hledání cesty, jež by spasila jeho duši, prožíváním situací, ve kterých musí čelit pokušení, si začíná uvědomovat, že se stává obojím - člověkem i vlkem.



Taky se můžeme těšit na 3.díl Cassie Palmerové.. Další díl...Obejmi noc vyjde v červnu..

Cassandra Palmerová, která byla nedávno jmenována hlavní světovou jasnovidkou, má pořád velký problém. Dokud jsou k sobě Cassie a jistý mistr upír – neuvěřitelně sexy Mircea –vázáni magií, její život nikdy nebude patřit jenom jí...
Kouzlo, které je svazuje, může být zlomeno jenom s pomocí zaklínadla ze starověké zaklínací knihy Codex Merlini. Místo, kde se kodex nachází, není v současnosti známo, takže Cassie musí pátrat na jediném místě, kde jej ještě lze najít – v minulosti.
Ale Cassie brzy zjišťuje, že kodex byl ztracen z určitého důvodu. Říká se, že kniha obsahuje jistá skutečně nebezpečná kouzla, a její získání sice může Cassii pomoci vypořádat se s Mirceou, ale také tím může ohrozit celý svět...

Žádné komentáře:

Okomentovat