středa 26. června 2013

CC Gibss v Dominu

CC Gibbs je podle mě pro nás všechny tak trochu novinkou. Já osobně jsem se s touto autorkou ještě u žádné knihy nesetkala..Asi se tedy ptáte proč ji zde zmiňuji. 
V poslední době se roztrhl pytel s knihami typu Fifty Shades a ani série od této autorky nezůstala pozadu.
Knih s tématikou nadvlády mužů nad ženami je stále víc a stávají se čím dál více populárními..Jen si vemte Padesát odstínů, série Aféra Blackstonne s prvním dílem Nahá vycházející v Baronetu, Obnažená od Sylvie Day a určitě by jich bylo mnohem více..

Všechny jeho touhy
Padesát odstínu šedi v bledě modrém. Jenom poněkud lépe napsaných:-)
Katherina Hartová nemůže uvěřit svému štěstí: přijali ji do Knight Enterprises, jedné
z nejslavnějších firem na světě! Po prvním setkání s Dominikem Knightem, ředitelem společnosti, kterého provází velmi skandální pověst, ale lehce znejistí – a vůbec to není kvůli práci.
Dominikovi je dvaatřicet let, vlastním úsilím se stal miliardářem, má nezkrotné ambice a stejně nezkrotnou povahu. Kromě toho je neskutečně přitažlivý, a když chce, umí být i neodolatelně šarmantní.
Kate ten muž připadá jako učiněný predátor. Ano, jiskří to mezi nimi přímo viditelně, ale ona bude opatrná. Vždycky ho přece může opustit, kdyby si začal klást nepřiměřené požadavky!
Kate ovšem neví, že rozhodovat o podobě jejich vztahu jí vůbec nepřísluší. Dominic
Knight v ní totiž nalezl nový objekt svého zájmu – a je zvyklý pokaždé získat vše, čeho se mu zachce.

1.díl této nové série vychází již v srpnu..


Všechna jeho přání

Neodolatelná přitažlivost, nebo nebezpečná posedlost?
Když se začal Katin vztah s uhrančivým miliardářem Dominikem Knightem vymykat
veškeré kontrole, rozhodla se přetrhat všechny vztahy. Ano, nepředstavitelně to bolelo, ale kdyby to neukončila, možná by přišla o rozum…
Dominic ovšem není muž, který se jen tak vzdá. A když se s Kate setká v luxusním hotelu v Singapuru, stačí málo a jsou zase tam, kde byli. Jak dlouhé trvání ale může mít nadpozemská vášeň?
Kate ví, že její milenec je lovec, který žije jen pro to, aby dostal každou kořist, které se mu zamane. Je toto nečekané setkání pouze začátkem definitivního konce, anebo se jí podaří nezkrotného Dominika zkrotit?


2. díl vyjde v listopadu..

Pokud jsem se správně informovala mělo by se jednat o trilogii, kdy 3.díl ještě není napsaný..

1 komentář:

  1. s cc gibs si sa nestretla u nas pretoze jej prave meno je Johnson Susan - a pod tymto menom veru vydala aj u nas dost knih :)

    OdpovědětVymazat