úterý 9. prosince 2014

Ediční plán: Baronet 1.pol. 2015

Nakladatelství Baronet vydalo svůj ediční plán na 1. pololetí příštího roku, samozřejmě mě hned některé tituly zaujaly!
Ediční plán k nahlédnutí ZDE

Kráska a zvíře: Pomsta - Nancy Holder

Jako mladistvé zachránil Catherine Chandlerové život tajemný cizinec, který má schopnost se proměnit v divokého tvora. O devět let později, již jako policejní detektiv, Catherine odhalí jeho identitu.
Vincent ji přitahuje a postupem času se spolu sblíží, ale Catherine ví, že jejich vztah musí přede všemi tajit, protože je pro oba nebezpečný.
Během záhadného výpadku proudu v New Yorku dojde k únosu Angela DeMarca, syna jedné z nejvlivnějších místních rodin. Catherine začne na případu pracovat se svou kolegyní, Tess Vargasovou, a vzápětí se doslechnou o další hledané osobě – otec Cat zmizel ze své vězeňské cely na Rikers Islandu.
Vincent se ze všech sil snaží Cat pomoci, ale jak napětí narůstá, pár uvízne v pasti, z níž vede jediná cesta ven. Oba se musí postavit minulosti a dokázat sílu své lásky.
Nový román Nancy Holder potěší nejen fanoušky seriálu Kráska a zvíře, ale všechny, kteří mají rádi romantické a zároveň napínavé příběhy.
Vyjde 3.6.2015 a já pevně doufám, že zůstane tato skvělá obálka!!!!!

Padlí andělé: Nesmrtelnost - J.R.Ward
Potom, co se nedobrovolný spasitel lidstva Jim Heron vzdal jedné výhry v souboji dobra a zla a následující kolo prohrál, se démonka Devina dostává do vedení. Aby zamezil zkáze celého světa, musí Jim zbývající dvě duše zachránit… i za cenu sebeobětování s nejistým výsledkem.
Nálada v táboře padlých andělů je na bodu mrazu. Sissy Bartenovou, kterou Jim vysvobodil z pekla, sžírá vztek a žárlivost. Adrian, který v zájmu dílčího vítězství přišel o jedno oko a fyzickou kondici, stále truchlí pro Eddieho. Archanděl Colin, pološílený ze ztráty svého přítele, chystá pomstu.
Naopak Devina cítí, že má konečné vítězství na dosah. Na rozdíl od Jima zná totožnost posledních dvou duší, a opojená vidinou nadcházejícího úspěchu podléhá chování, jež je typické spíše pro smrtelníky.
Do zdánlivě bezvýchodné situace však v pravou chvíli zasáhne někdo, od koho nikdo pomoc neočekává… 
Vyjde v  květnu..

Ospalá díra: Děti revoluce - Keith A. Decandido
Ichabod Crane, voják armády bojující za nezávislost amerických kolonií, je v bitvě roku 1781 smrtelně raněn a vzápětí procitá o více než dvě století později v moderním americkém městě Sleepy Hollow - Ospalá Díra. Netuší sice, k čemu přesně došlo, ale záhy zjišťuje, že jeho novým posláním je bojovat společně s místním detektivem Abbie Millsovou proti stoupencům zla. Ve snu se mu zjevuje jeho dávná žena Katrina a předává mu podivné poselství: musí za každou cenu najít a získat do svých rukou vyznamenání jménem Kongresový kříž, jež mu bylo před staletími uděleno za statečnost Druhým kontinentálním kongresem. Po tomto vyznamenání, které v sobě skrývá dosud utajovanou moc, ale pátrají rovněž jeho protivníci, jimž má pomoci při vzkříšení čarodějnice Serildy, upálené v době americké revoluce. Crane a Millsová proto musí získat Kongresový kříž dříve, než tak učiní druhá strana a než vzkříšená Serilda rozpoutá nad Sleepy Hollow nemilosrdnou odplatu.
Vyjde v únoru a taktéž doufám v zachování obálky =)..

1 komentář: